(Приключено) Чудни седмични сделки за игри в Амазон и прекрасно отношение на поддръжката

Заключвам защото ми писна да трия спамерски коментари.

Ъпдейт – списъкът с игри в амазон по повод Labor day е огромен – в момента над 450 заглавия, и почти всичко е със страхотни намаления! И вече се сдобих с Mass Effect 3 Digital Deluxe за 20$ :).

Офертите тази седмица в секцията Digital Game Downloads на amazon.com са много привлекателни. Call of Duty: Modern Warfare 2 [Download] за 10 долара, Black Ops за 20, Prototype за 10, двата BioShock – пак по 10 всяка, и X-COM: Collection [Online Game Code] за 4 са само няколко заглавия от големия (и динамичен) списък.

Но това, което ми грабна вниманието, е The Darkness II – само за 10 долара, 80% намаление! Е, как да не ги обича човек :).

И между другото поддръжката им я бива. И отношението на служителите им към клиентите е много по-добро от традиционното нашенско. Имах някакъв проблем с една покупка. Поради определени причини нямаше как да ми помогнат чрез онлайн чат, така че ми отговориха на мейла да се свържа безплатно с конкретен техен телефон. Звъня от скайпа (имам малко останал кредит, но не се наложи да го харча – разговора наистина се оказа безплатен) до щатите, на второто позвъняване ми отговаря човек от поддръжката – няма мелодийки и изчакване. И то точно от отдела им, който се занимава с разплитане на описания от мен казус.

Започваме с него, постепенно, стъпка по стъпка да уточняваме заявките и статуса на конкретната игра и състоянието на поръчката ми. Разгледахме опциите, променихме някои неща, опитахме няколко пъти, в крайна сметка конкретизирахме проблема и стигнахме до решение. През цялото това време (15 минути) амазонеца беше безкрайно учтив, подробен, търпелив, спокоен и най-важното – компетентен. Полагаше сериозни, искрени усилия да ми помогне във възможно най-пълна степен. И успя.

Бих искал някога и в България да бъда обект на такова обслужване. Много искам …

One thought on “(Приключено) Чудни седмични сделки за игри в Амазон и прекрасно отношение на поддръжката

  1. Amazon.com актуализираха игрите със страшно много изключителни заглавия, а аз от преди малко съм горд собственик на Мас Ефект 3, завиждайте ми! :)

Коментари са забранени.