Стига толкоз цигари

Last cigar

Правя опит за отказване на цигарите. Причините са общо взето финансови – последното поскъпване вече идва нанагорно на семейния бюджет. Здравословните аспекти също не са за пренебрегване. Все още не мисля, че тютюнопушенето е чак толкова вредно, особено в сравнение с някои други неща, които консумираме или въздействията, на които сме подложени в съвременния живот. Но, както и да е.
Това на снимката е наистина последното за момента тютюнево изделие, което изпуших. Вярно, не е цигара – пура е, виси в шкафа от камара време, и онзи ден, вечер, по-точно, реших да я изпуша като за последно с малко домашна ракийка.

Ще видим дали ще издържа на изкушението. Навика е трудно преодолим … Лично се уверих, че пристрастяването към пушенето не е толкова на физиологична основа, колкото на психологическа. Пуша от около двадесетина години. Така, като го написах изглежда ужасно много! Но, въпреки всичко, мисля, че е преодолимо. Дано да успея :).

5 thoughts on “Стига толкоз цигари

  1. Пожелавем на себе си и теб успех в начинанието.
    Аз пък снощи си купих възможно най-гадните цигари,които се продават в БГ мрежата и оттогава изпуших само 2 цигари.Дано тази ми е последната кутия…Стискам палци…и успех…

  2. Успех. Аз съм така от юли и се оказа доста лесно. Страхувам се само, че като направя година-две ще ми омръзне да не пуша.

  3. Благодаря на всички за подкрепата.
    Само да спомена, че нищо не стана – пак пропуших, макар и в доста по-малки количества от преди.

  4. Напълно съм против цигарите! Те трябва да бъдат отказани! Давай! Стига си се тровил! 20 години… ужасТ :Х

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.