Нова заглавна картинка (header)

И така, реших да променя заглавната картинка на блога си. Винаги съм харесвал темата по подразбиране, но от известно време обмислях как да персонализирам това изображение. Настоящото не е мое дело – много съм зле с визуалния дизайн, нямам никакъв вкус по отношение на съчетание на цветовете, нито пък съм толкова опитен с разните програми за обработка на изображения. Намери се обаче млад ентусиаст от форума на икариам, който ми изтърпя капризите, и се опита да задоволи изискванията ми с наличния материал, който му предложих. Според мен, се е справил съвсем добре. Според аматьорското ми мнение – дори отлично! Надписа трябва да иде малко в дясно, да е центриран, има още едно-две съвсем дребни неща за доизглаждане, но като цяло засега ще остане в този вид.

Това, което исках е, да има музика-ноти, хеви метъл, свободен софтуер, компютри и технологии, фантастика и моя снимка. Нещата, от които се интересувам, и малко четкане на егото :). Човека ми представи няколко концептуални варианта, избрах този. Използвам момента да му благодаря за отделеното време, за търпението, и да му пожелая успешно развитие в областта на графичния дизайн! Ако пожелае, ще сложа връзка към негово място в Интернет, или сайт, или портфолио, или към някой негов профил, някъде, където иска. Засега – толкова :D.

Моля, който прочете това- да каже харесва ли му или не. Субективно или безпристрастно, професионално или аматьорско, естетически или не – кажете, става или не става, кое може да се промени, да се направи по друг начин, или е тотално сбъркано. Или е перфектно :). Ще се радвам на всякакви мнения! (Руският спам е изключение, но той и без това се филтрира от Акисмет).

Ето я самата картинка:

Assenoff - заглавна картинка

Остана една подробност да уточня как се прави – да бъде връзка към блога ми http://assenoff.net – преди, като имаше текст, той беше линк. Сега е само изображение … Май трябваше да се човърка по файлове на WordPress, нещо такова … ще видя по-късно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.