DayZ някой? …

Има ли някой, на когото да му е интересно и да играе активно? Зная, че този мод на Arma II въобще не е популярен в България. А още по-малко са сериозните хора, които биха го играли с основна цел оцеляване, а не детмач. Въпреки това ще използвам блога си, за да потърся съмишленици; или поне български геймъри.

В Интернет – примерно в Уикипедия, в официалната страница на проекта, във всякакви специализирани форуми също – има достатъчно информация какво е DayZ. Както писах хората, с които бих играл, е желателно да възрастни – и то не само на години, но да се държат като зрели личности. Желателно е да имат купена оригинална версия на Арма 2 + Operation Arrowhead, и да могат да се оправят с инсталирането и подкарването на мода.

Моля ентусиастите, проявяващи задълбочен интерес, да драснат някой ред в коментарите, или да ми пишат на мейла (в страничката „За мен“).

А аз междувременно ще си цъкам предимно соло, и ще продължавам да подбирам между европейските кланове/сървъръри някой, който да отговаря и на останалите ми изисквания :).

5 thoughts on “DayZ някой? …

  1. Здравей, може да пиша малко късно, но все пак, да питам, ти с пиратска версия ли си, защото бихме могли да играем двама.

  2. Привет. Може би не си видял, но написах „Желателно е да имат купена оригинална версия на Арма 2 + Operation Arrowhead, и …“. Мислех, че от това се подразбира, че не съм с пиратска версия, но явно предположението ми е погрешно.

    Накратко – имам оригиналната версия. Това проблем ли ще е да играем в екип?

  3. Ами всъщност проблема е, че да играем в екип, ще трябва да се премирим със пиратски сървър, поради проблема, че не мога да си купя играта (нямам карта, за пазаруване в интернет) и не мога да играя в нормални, непиратски сървъри.

  4. Здравей,надявам се все още да играете тази прекрасна игра :) бих искал да играем заедно Стийм „Radd“, ще очаквам да ми пишете.

  5. Здравейте, играя играта от около година, 600 часа записани, ако има някой който да играе Epoch/Overpoch сървъри със мен и моят екип (около 4 човека) може да драсне на steam: Alex_Blade[BG] или на skype: alex_bleid на 17 съм сериозен играч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.