DayZ някой? …

Има ли някой, на когото да му е интересно и да играе активно? Зная, че този мод на Arma II въобще не е популярен в България. А още по-малко са сериозните хора, които биха го играли с основна цел оцеляване, а не детмач. Въпреки това ще използвам блога си, за да потърся съмишленици; или поне български геймъри.

В Интернет – примерно в Уикипедия, в официалната страница на проекта, във всякакви специализирани форуми също – има достатъчно информация какво е DayZ. Както писах хората, с които бих играл, е желателно да възрастни – и то не само на години, но да се държат като зрели личности. Желателно е да имат купена оригинална версия на Арма 2 + Operation Arrowhead, и да могат да се оправят с инсталирането и подкарването на мода.

Моля ентусиастите, проявяващи задълбочен интерес, да драснат някой ред в коментарите, или да ми пишат на мейла (в страничката „За мен“).

А аз междувременно ще си цъкам предимно соло, и ще продължавам да подбирам между европейските кланове/сървъръри някой, който да отговаря и на останалите ми изисквания :).

5 thoughts on “DayZ някой? …

  1. Здравей, може да пиша малко късно, но все пак, да питам, ти с пиратска версия ли си, защото бихме могли да играем двама.

  2. Привет. Може би не си видял, но написах „Желателно е да имат купена оригинална версия на Арма 2 + Operation Arrowhead, и …“. Мислех, че от това се подразбира, че не съм с пиратска версия, но явно предположението ми е погрешно.

    Накратко – имам оригиналната версия. Това проблем ли ще е да играем в екип?

  3. Ами всъщност проблема е, че да играем в екип, ще трябва да се премирим със пиратски сървър, поради проблема, че не мога да си купя играта (нямам карта, за пазаруване в интернет) и не мога да играя в нормални, непиратски сървъри.

  4. Здравей,надявам се все още да играете тази прекрасна игра :) бих искал да играем заедно Стийм „Radd“, ще очаквам да ми пишете.

  5. Здравейте, играя играта от около година, 600 часа записани, ако има някой който да играе Epoch/Overpoch сървъри със мен и моят екип (около 4 човека) може да драсне на steam: Alex_Blade[BG] или на skype: alex_bleid на 17 съм сериозен играч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.