Bulfleet – нов рунд, вселена 1

Старата либофф ръжда не ‘фаща :). Днес следобяд започва поредния, седми рунд на първата българска масова онлайн игра Bulfleet. Въпреки, че по някое време миналата година се отказах от играта, и от администрирането на вселена Хардкор (сега спийд/speed), бях запазил акаунта си във форума и от време на време помагах (или поне не пречех, хихик), въобще се опитвах да съм в час. И съответно беше неизбежно да се изкуша, като чета за новите промени.

А те са доста, свързани са с динамизирането на геймплея: има нова раса със съответния специфичен кораб, който може да извършва и пиратски полети, нови полезни функции на бомбардировачите, промени в начина на формиране на класацията, използването на ваканциите, изцяло и коренно променена система за битки, както и подробни доклади, проучванията на различните видове системи, оръжия и защити ще влияят по различен начин на съответните корабии наземни установки, които изискват тези проучвания, въоръжението и бронята на защитата и флотата ще си влияят по различен начин, тоест се стимулира по-разнообразната флота, мотивацията вече ще влияе на бавните полети вместо на атаката-защитата, съществени изменения и изпълване със смисъл на външната политика на съюзите при обявяването на алианс или война, и други. Ако не се лъжа, вече може да се атакува със шпионски сонди, както и вече всички щитове ще дават рециклаж.

Да не пропусна да спомена за новата, подобрена, удобно структурирана и подробна система за помощ и информация по всички аспекти от играта.

Който се интересува – да ме търси с обичайния ник Serial_H в съюз Heavy Metal, и ако не е от приятелски съюз – да внимава!

Дали ще ми е интересно е въпрос, на който няма еднозначен отговор. Сълно ме съмнява старите съюзници да започнат, и не мога да предвидя дали въобще ще завърша рунда. Масата потребители в играта са общо взето на ниво тийнейджъри избиващи комплекси (или поне се държат като такива). Надявам се неприятните емоции да са малко, а кефа да е достатъчен, че да оправдае губенето на време и висенето по нощите …

При всички положения – браво на разработчика River Run, на глав(д)ния администратор Хера, въобще – на целия екип, че се занимава да изслушва, филтрира и прилага на практика осъществимите предложения на опитните играчи и колеги. Пожелавам много приходи от нанокредити, безаварийно работа на машините и софтуера, и липса на проблеми с комуникациите и ISP-тата.

Поздрав с Gamma Ray – Into The Storm. Успех!

4 thoughts on “Bulfleet – нов рунд, вселена 1

  1. Хах, едно време и аз я играх :)
    Сега видях, че още ми стои регистрацията във форума

    Joined: 8-January 05 8-)

  2. Бъгфлийт … :D
    Ама пак се качвам на трансовете поне да пробам Миопите що за раса са …

  3. Имам чувството, че Bulfleet-a може да се сложи на равно с откриването на възможното приложение на електричеството :)

    п.п. В смисъл никой, който е играел булфлийт „истински“ няма да забрави за какво става на въпрос :))))

  4. О-хоо, кой бил жив :)

    Мда-а, понякога доста емоции се влагат в подобни игри, то това им е чара – че се надхитряш с живи, реални хора-опоненти, а не срещу компютър.
    Иначе вселената стартира с доста проблеми – за щастие нито един то тях „фатален“ – тоест такъв, който да наложи рестарт на рунда.

    Най-сериозните от тях бяха премахнати почти веднага, без никакво влияние върху геймплея … За съжаление останаха дребните неуредени нещица, които обаче се натрупаха по доста дразнещ начин.

    За момента поне лично на мен ми е интересно, ще видим до кога ще изтрая :).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.