It’s alive, it’s alive ;)

Не съм писал от доста време, разнообразни причини …

Няколко дни бях детегледачка – поради стачката на детските градини.

Захванах се с един друг онлайн проект, изискващ доста време.

Междувременно почнах в българската версия на огейм, направихме съюзче BFADM – за запознатите е ясно кои са членове. Имаше малък проблем с връзката към официалния форум на Bulfleet. След известни спорове с Jumadji, който се оказа, че не е съвсем наясно със правилата на собствената игра, за която трябва да отговаря, акаунта на Kaos беше възстановен. Донякъде се чуствам отговорен, защото тъкмо аз сложих тази връзка. Да е жива и здрава убедителността на Jade и юридическата и подкованост.

Завчера и вчера изкарах бъбречна криза – отвратителна гадна болка. За втори път след може би година и половина – две. Разкарване през нощта до бърза помощ за коктейл обезболяващи инжекции и спазмолитици. Ходене от сутринта до обяд по медицински центрове и изследвания. Мерси на жена ми, че беше с мен, докато се превивах и ревях. За щастие, вчера изпиках камъчето – оказа се сравнително голямо, запазих го за бъдещи изследвания. Ще остана още известно време на някои поддържащи хапове, които да предотвратят образуването и натрупването на още камъни, както и да разградят съществуващите. Зарязвам чешмяната вода, и минавам на минимум литър и половина дневно минерална. И чай вместо кафе. Е, цигарите няма да отказвам, все още.

Още нещо исках да пиша, ще си прегледам черновите … Освен преминаването на WordPress 2.3, какво ли още беше …

4 thoughts on “It’s alive, it’s alive ;)

  1. Тебе те сигурно те мързи и да метаболизираш, фани се ъпгрейдни !

  2. аз съм само на 19 а от вече 2 седмици съм с болки, за втори път ми се случва, преди три месеца стана същото.. болката беше.. нагоре надолу :(.
    хаджи Борис много ли ти е забавно ? -.-

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.