Много в едно

Цъфнала е нова интернет зала. На разстояние 100 метра има още три, както и да е. И тъй като явно само интернет не стига, има и „ксерокс“ (което май значи копиране, щото вътре няма нищо на Xerox), и компютри нови и втора употреба.

max_inet.jpg

Интересна е и офертата за „суперкомпютър“ – с видеокарта GeeForce и TFT със 17 инчов viswable екран, мишка делукс … каквото и да значи това.

superpc.jpg

Обаче най-ценното предстои – под промоционалната цена от 60 стотинки за седмичен интернет(?), се купуват гори, ливади; има и някакви сглобяеми къщи за 1 месец, което вече не го разбрах. Продава се и телевизор, както и Сони (това не е ясно какво е, но е за 220 лв.). Надявам се да се вижда добре и закачената изписана на ръка бележка „Изкупни цени. Тук съм в 13 14 часа.“

woods_tv_here.jpg

Уникално съвместяване на дейностите … в скоро време очаквам плод и зеленчук, малко по-късно и ядрени бойни глави втора употреба :).

3 thoughts on “Много в едно

  1. Ето това се казва супер „неграмостност“. Иначе забавно яко.

  2. Марио, следващата крачка, преди плод-зеленчука, трябва да е интернет-телефонията (с цял свят за 11 ст., с България – за 12 ст.) :)))) Поне така правят тукашните зали, преди да станат фризьорски салони (например).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.